Van de RHC en Baancommissie

Winterregels 2018-2019

1. Kijk op de website of de baan open of gesloten is.
  1. Als de vlaggen op de zomergreens staan, zijn de wintergreens GUR en voorzien van een blauw vlaggetje.
    Maar: bij rijp of sneeuwval ALTIJD de wintergreens gebruiken, de zomergreens niet betreden en uitsluitend met draagtassen de baan in.
  1. Grasbunkers zijn GUR en gemarkeerd met een blauw paaltje in het midden.
  1. Plaatsen is toegestaan op kort gemaaide delen (= fairway hoogte) door de baan.
  1. Help mee de baan te sparen: speel met een draagtas of zo licht mogelijke kar. Egelwielen zijn verboden.
    De baancommissie rekent erop dat u de baan ontziet; die kan zich in de winter niet herstellen!

Tijdens Q-wedstrijden, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie, officiële dames- en herencommissie, of de jeugdcommissie MOET er uit de grasbunkers gespeeld worden.