Geachte competitie coördinator,

De leden van de Domburgsche Golfclub verheugen zich op de NGF competitie van 2018. Namens hen heet ik Uw competitiespelers van harte welkom op onze golfclub. Gedetailleerde informatie over de NGF competitie 2018 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op www.ngfcompetitie.com. Op de volgende data ontvangen de volgende captains van de Domburgsche Golfclub de teams van gastclubs uit hun poules:

Vrijdag 30 maart: Heren Senioren 2 – 18 holes, klasse 3, poule P 222.  Captain: Henk Vos – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 6 april: Heren Senioren 3 – 18 holes, klasse 3, poule P 226.  Captain: Jan Vrijen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 8 april: Heren 27 holes, klasse 5, poule H 267. Captain: Jaco Duvekot – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 12 april: Dames Senioren 27 holes, klasse 1, poule M 10.  Captain: Mieke Jacobs – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 13 april: Heren Senioren 1 – 27 holes, klasse 3, poule P 35.  Captain: Guido de Haes – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 15 april: Dames 27 holes, klasse 2, poule D 227.  Captain: Yolanda de Haes – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 19 april: Dames Senioren 2 – 27 holes, klasse 3, poule M 29.  Captain: Kathinka Vrijen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 20 april: Heren Senioren 2 – 27 holes, klasse 4, poule P 44.  Captain: Wim van Lier – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 11 mei: Heren Senioren 1 – 18 holes, klasse 2, poule P 218.  Captain: Harry Tijssen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan, op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunt U bij de captain van de ontvangende club ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voorspelen op de baan van de Domburgsche Golfclub  door competitieteams mogelijk gedurende één week voorafgaande aan de betreffende competitie speeldag. Voor de weekdagen maandag t/m vrijdag tegen het introductietarief ad € 35,00; voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche golfclub vindt U op onze website www.domburgschegolfclub.nl  “Plan Uw route”.  Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de ‘local rules’.

Namens alle Domburgsche competitiespelers wens ik Uw competitieteams veel plezier op de Domburgsche Golfclub.

Met vriendelijke groet,

Jan Vrijen, competitie coördinator