Najaarscompetitie NGF 2021

Geachte Competitie-coördinator,

Na anderhalf jaar uitstel en uiteindelijk afstel van twee voorjaars competities en één najaarscompetitie in verband met de COVID-19 complicaties verheugen de leden van de Domburgsche Golfclub zich op de najaarscompetitie 2021 van de NGF.

Gedetailleeerde informatie over de NGF najaarscompetitie 2021 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op de website van de NGF
(http://www.ngfcompetitie.com).

Gedurende de competitie ontvangen de verschillende captains van de teams van de Domburgsche Golfclub de teams van gastclubs uit hun poules op de hier volgende data:

Woensdag 6 oktober: Teams van Poule W – 2
Ontvangst 09.30 - 10.00 uur; Start om 10.30 uur.

Zondag 10 oktober: Teams van Poule Z – 5
Ontvangst 10.00 - 10.30 uur; Start om 11.00 uur.

Woensdag 13 oktober: Teams van Poule W – 13
Ontvangst 09.30 - 10.00 uur; Start om 10.30 uur.

Zondag 17 oktober: Teams van Poule Z – 6
Ontvangst 10.00 - 10.30 uur; Start om 11.00 uur

Woensdag 20 oktober: Teams van Poule W – 14
Ontvangst 09.30 - 10.00 uur: Start 10.30 uur

Zondag 31 oktober: Teams van Poule Z – 7
Ontvangst 10.00 - 10.30 uur; Start 11.00 uur

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunnen de gast teams bij de captain van het ontvangende team ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voorspelen op de baan van de Domburgsche Golfclub door competitiespelers mogelijk gedurende een week voorafgaand aan de betreffende competitiespeeldag. Voor de weekdagen maandag t/m vrijdag tegen het introductietarief ad € 37,50; voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche Golfclub vindt U op onze website www.domburgschegolfclub.nl “Plan Uw route”.
Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de ‘local rules’.
Ik verzoek U om deze informatie inclusief de gegevens van de captains van onze teams door te geven aan de captains van Uw teams die in dezelfde poules zijn opgesteld.
Namens alle Domburgsche competitiespelers wens ik Uw competitieteams veel plezier op de Domburgsche Golfclub.

Met vriendelijke groet,
Jan Vrijen
Competitie-Coördinator Domburgsche Golfclub

Bij de naweeën van COVID-19 is door de veiligheidsregio Zeeland voor de Domburgsche Golfclub beslist dat gasten bij aankomst in het clubhuis hun QR code moeten kunnen tonen.