Geachte competitie coördinator,

De leden van de Domburgsche Golfclub verheugen zich op de NGF competitie van 2020. Namens hen heet ik Uw competitiespelers van harte welkom op onze golfclub.

Gedetailleerde informatie over de NGF competitie 2020 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op de website van de NGF (http://www.ngfcompetitie.com).

Gedurende de competitie ontvangen de verschillende captains van de teams van de Domburgsche Golfclub de teams van gastclubs uit hun poules op de hier volgende data:

            Zondag 5 april: Heren 1 – 27 holes, klasse 4, Poule H 242.

            Captain: Jaco Duvekot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Vrijdag 10 april: Heren Senioren 2 – 18 holes, klasse 3, Poule P 222.

            Captain: Henk Vos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Vrijdag 17 april: Heren Senioren 1 – 27 holes, klasse 3, Poule P 27.

            Captain: Wim van Lier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Zondag 19 april: Dames 2 – 27 holes, klasse 3, Poule D 225.

            Captain: Sandra Spoon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Vrijdag 24 april: Heren Senioren 1 – 18 holes, klasse 1, Poule P 209.

            Captain: Harry Tijssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Zondag 26 april: Dames 1 – 27 holes, klasse 3, Poule D 232.

            Captain: Yolande van Daal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Vrijdag 1 mei: Heren Senioren – 27 holes, klasse 5, Poule P 78.

            Captain: Guido de Haes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

            Vrijdag 8 mei: Heren Senioren 3 – 18 holes, klasse 3, Poule P 221.

            Captain: Jan Vrijen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunnen de gast teams bij de captain van het ontvangende team ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voorspelen op de baan van de Domburgsche Golfclub door competitiespelers mogelijk gedurende een week voorafgaand aan de betreffende competitiespeeldag. Voor de weekdagen maandag t/m vrijdag tegen het introductietarief ad € 37,50; voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche Golfclub vindt U op onze website (http://www.domburgschegolfclub.nl) “Plan Uw route”.

Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de ‘local rules’.

Voor het actuele competitiemenu kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens alle Domburgsche competitiespelers wens ik Uw competitieteams veel plezier op de Domburgsche Golfclub.

Met vriendelijke groet,

Jan Vrijen, Competitie Coördinator