Geachte competitie coördinator,

De leden van de Domburgsche Golfclub verheugen zich op de NGF competitie van 2019. Namens hen heet ik uw competitiespelers van harte welkom op onze golfclub. Gedetailleerde informatie over de NGF competitie 2019 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op www.ngfcompetitie.com. Op de volgende data ontvangen de volgende captains van de Domburgsche Golfclub de teams van gastclubs uit hun poules:

Zondag 31 maart: Heren 1 – 27 holes, klasse 4, poule  H 242.  Captain: Jaco Duvekot  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 7 april: Dames 1 – 27 holes, klasse 3, poule D 226. Captain: Yolanda van Daal  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 12 april: Heren senioren 2 – 27 holes, klasse 5, poule P 79.  Captain: Guido de Haes  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 14 april: Dames 2 – 27 holes, klasse 3, poule D 223.  Captain:  Yolanda de Haes  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag 19 april: Heren senioren 3 – 18 holes, klasse 3, poule P 222.  Captain: Jan Vrijen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag 26 april: Heren Senioren 1 – 27 holes, klasse 2,  poule P 15. Captain: Wim van Lier  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag 3 mei: Heren senioren 2 – 18 holes, klasse 3, poule P 229. Captain: Henk Vos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 10 mei: Heren Senioren 1 – 18 holes, klasse 2, poule P 214.  Captain: Harry Tijssen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan, op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunt U bij de captain van de ontvangende club ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voorspelen op de baan van de Domburgsche Golfclub  door competitieteams mogelijk gedurende één week voorafgaande aan de betreffende competitie speeldag. Voor de weekdagen maandag t/m zaterdag tegen het introductietarief ad € 37,50; voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche golfclub vindt U op onze website www.domburgschegolfclub.nl  “Plan Uw route”.  Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de ‘local rules’.

Voor het actuele competitiemenu kunt U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens alle Domburgsche competitiespelers wens ik Uw competitieteams veel plezier op de Domburgsche Golfclub.

Met vriendelijke groet,

Jan Vrijen, competitie coördinator