VOORJAARSCOMPETITIE NGF 2022

Geachte Competitie-Coördinator,

De afgelopen twee jaar werden er vanwege COVID-19 restricties beide voorjaarscompetities van de NGF afgelast. Daarom verheugen de leden van de Domburgsche Golfclub zich dit jaar des te meer op de voorjaarscompetitie 2022 van de NGF. Vooral waar de NGF zojuist bekend heeft gemaakt dat deze competitie in alle afdelingen weer als vanouds kan worden gespeeld.

Gedetailleerde informatie over de NGF voorjaarscompetitie 2022 en de indeling van de verschillende teams van de deelnemende clubs is te vinden op de website van de NGF (https://www.ngfcompetitie.com).

Gedurende de competitie ontvangen de verschillende captains van de teams van de Domburgsche Golfclub de teams van de gastclubs uit hun poules op de hier volgende data:

Zondag 3 april: teams van Poule H 242

Gastheer: Danny de Klerk – Captain Heren Senioren 1 – 18 holes

Cromstrijen 1  De Turfvaert 1
 De Woeste Kop 1  Grevelingenhout 2

De Domburgsche heeft uitstekende en zeer representatieve putting en chipping greens bij het clubgebouw. De driving range en nog enkele andere oefenfaciliteiten liggen buiten de baan op ongeveer 700 m afstand hiervan. Voor het inslaan op de driving range op de competitiespeeldag zelf kunnen de gast teams bij de captain van het ontvangende team ballenkaarten krijgen. Op basis van wederkerigheid is voospelen op de baan van de Domburgsche door competitiespelers mogelijk gedurende twee weken voorafgaand aan de betreffend competitiespeeldag. Dit dient minimaal een week voorafgaand aan de gewenste voorspeeldatum telefonisch te worden geboekt bij het secretariaat van de Domburgsche (tel: 0118-586106). Voor de weekdagen maandag t/m vrijdag tegen het introductietarief ad € 37,50. Voor de overige dagen tegen het normale tarief.

De bereikbaarheid van de Domburgsche Golfclub vindt U op onze website. Op deze website vindt U ook de plattegrond van de baan en de local rules.

Wij zijn voorstander van de oude en goede gewoonte dat details betreffende de ontvangst, de eventuele lunch en het aperitief op de competitiedag plaatsvinden op basis van wederkerigheid. De captains van de betreffende teams zullen hierover per poule onderling nadere afspraken maken.

Wij stellen het zeer op prijs na afloop van de wedstrijden gezamenlijk te dineren.
De prijs voor het diner bedraagt € 35,00 per persoon.
In verband met de beperkte capaciteit van onze huidige catering verzoeken we U om de keuze om te blijven dineren alsook de menukeuze uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijddatum door te geven aan de captain van het ontvangende team.

Ik verzoek U deze informatie door te geven aan de captains van Uw teams die in dezelfde poules zijn opgesteld.

Voor al uw vragen i.v.m. de wedstrijden kunt u terecht bij de captain van het betreffende gastheer/gastvrouwteam of bij het secretariaat op telefoonnummer 0118 – 586106 of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,
Jan Vrijen