Sinterklaaswedstrijd

Texas scramble vanaf oranje tees

De Sinterklaaswedstrijd is een weersafhankelijke wedstrijd voor de (jongste) jeugd van De Domburgsche en hun ouders/begeleiders. Bij heel slecht weer is er een alternatief programma. Na twee holes bleek deze keer dat het het weer toch veel minder goed, oftewel nog slechter, dan gedacht en werd besloten tot het spelen van 6 holes in plaats van 9. Het format "texas scramble" was al afgesproken en er werd vanaf de oranje tees gespeeld. Het was winderig, nat, maar vooral ook erg gezellig. Bij terugkomst in de clubroom konden de deelnemers zich tegoed doen aan koek en zopie. Sint was zo vriendelijk geweest voor strooigoed, mandarijnen en chocoladeletters te zorgen (Dank u Sinterklaasje!). De "Prijsuitreiking" vond plaats onder luid gezang van Sinterklaasliederen. Ook dit jaar weer een nieuw lied geleerd! De teams met de minste slagen hebben gewonnen; het was een gelijkspel voor twee teams..... maar eigenlijk is dit de enige wedstrijd van het jaar die uitsluitend winnaars kent.