Op 22 december hebben Niels, Etienne en Steven mogen optreden in het Glazen Huis van Serious Request Domburg. Het was oorspronkelijk de bedoeling de jeugd van de Domburgsche de opbrengst te laten overhandigen, maar dat mislukte omdat het schema in de war werd gestuurd door een TV crew.

Etienne verzorgde de hele dag - 4x - speciale voedzame smoothies voor de DJ'S die zeer gewaardeerd werden. De smoothie van 18.00 uur was versterkt met rode pepers en dat was ook te zien bij een van de DJ's, want het zweet brak hem uit.
Daarna mocht Steven de cheque overhandigen namens de DGC. Wij gaven € 698,30. Die waren gecollecteerd door de deelnemers aan alle evenementen gedurende de laatste week, ca 125 deelnemers. Het totaal bedrag wat wij collecteerden was € 349 en een beetje en dat heeft het bestuur - dus de club - verdubbeld. Steven mocht daarom een song uitzoeken en koos Earth Wind and Fire 's; Do you Remember!! Mooie ouwe.

Daarnaast had Niels een puttwedstrijd georganiseerd. De DJ's mochten na 2 oefenputts 5 keer putten en voor elke gemaakte putt doneerden Niels en Etienne nog eens € 10 per putt.
De DJ's scoorden 5 keer en dus ging er € 50 naar Serious Request Domburg van Niels en Etienne.
Al met al zeer geslaagd en wij mochten vele complimenten ontvangen dat de Domburgsche zich van deze kant liet zien!