Op zaterdag 23 januari was het de uitreiking van de Jaarbird 2015 in onze clubroom. Winnaar was Willem Bouman die op (on)verantwoorde wijze als sous-chef een ingewikkelde rekenformule had bedacht om zelf de Jaarbird te winnen. Dit was tevens zijn laatste kans omdat Willem Bouman door de twee commissarissen werd ontslagen. De afhandeling van deze zaak door de commissarissen heeft uiteindelijk geleid tot een ruime oprotpremie. Het meest passend bleek een grote hoeveelheid drank. Nadat de ex sous-chef was vertrokken was het tijd om de nieuwe - door de commissarissen - benoemde sous-chef te introduceren. Het bleek Toon de Ruiter te zijn. Zoals de traditie bepaalt werd hij op een draagstoel naar de clubroom gedragen. De maiden speech van de nieuwe sous-chef werd tijdens de maaltijd in zijn nieuwe tenue gehouden.