Om eens te experimenteren koos de wedstrijdleiding voor een gun shot start. De bedoeling was een qualifying wedstrijd, maar dat bleek vanwege het groot aantal bunkers in onderhoud niet mogelijk. De jeugdspelers werden met de ouderen gemixt; het bleek voor iedereen leuk.
Om voor niet deelnemers toch een redelijk deel van de zondag beschikbaar te hebben werd het een vroegertje. Dat bleek een goede keuze: ruim voordat het echt slecht weer werd waren we met z'n allen aan de soep. Tegelijkertijd werd de prijsuitreiking verzorgd.
Winnaar werd Jort Schipper met 17 punten, 2e werd Niels Nijssen ook met 17, maar over de laatste 6 holes 1 punt minder dan Jort en Steven Molkenboer werd 3e met 15 punten.
Voor de jeugd was er ook een neary op 3, voor Cedrique Weug (een pracht slag) en de longest op 4 voor Lisanne van Gelderen.