Samenvatting van de 4e speelweek NGF competitie 2016.

• Team van captain Yolanda de Haes was deze week speelvrij.
• Team van captain Jaco Duvekot was gastheer op de Domburgsche.
• Team van captain Toon de Ruiter speelde op de Goese Golf tegen Cromstrijen 3 en heeft met 2 – 16 verloren.

• Team van captain Mieke Jacobs heeft op Cromstrijen gespeeld tegen de Oosterhoutse 2 en heeft gewonnen met 10-8. Dit team staat op kop in hun poule en heeft kans om te promoveren naar de 1e klasse.
Goed werk dames, hou vol, hou vol.
• Team van captain Kathinka Vrijen heeft gelijk gespeeld op Groendael, zij speelden tegen de Efteling 1. Dit team is nu uitgespeeld en is nog 1 x gastvrouw op de Domburgsche. Goed gedaan dames, 2e in de poule.

• Team van captain Peter Hans Cappenberg was gastheer op de Domburgsche en staat op dit moment 2e in de poule, maar nummer 1 Olympus is 13 mei de gastheer. Met 3 gewonnen partijen, moeten we de laatste partij ook nog winnen om 1e in de poule te worden om te promoveren. Goed werk mannen.
• Team van captain Guido de Haes, met pv. captain Martijn Wimmers heeft op de Hooge Rotterdamse verloren met 3 – 15 van de Swinkelsche. Het gemiddelde verschil in handicap van 5 slagen per speler was te groot.
• Team van captain Harry Tijssen met pv. captain Jan Kiewiet heeft op Kleiburg met 32 – 4 gewonnen van de Zuid-Limburgsche. Helaas heeft de gastclub nog geen uitslag ingevoerd, omdat een andere club in hun poule bezwaar heeft gemaakt tegen de uitslag. Wel kan dit team nog poule winnaar worden.
• Team van captain Henk Jonkers heeft maar net verloren met 17 – 19 van Cromstrijen 3 op golfbaan Reymerswael. Dit team zal waarschijnlijk degraderen naar de 3e klasse.
• Team van captain Jan Vrijen heeft verloren met 13 – 23 van Princenbosch 1. Zij speelden op de Woeste Kop.

In totaliteit zijn er nog 3 teams in actie om poule winnaar te worden en te promoveren.

Samengevat door Jurrien Hellemans, competitie coördinator.