Op een baan, die bepaald niet makkelijk te noemen was vanwege de gemene rough is er dit jaar met enthousiasme gespeeld om de clubkampioenschappen. Er deden 15 dames en 16 heren mee.
De pinposities waren door Arjen van de Griek en Rogier van Spaendonck moeilijk, maar eerlijk gezet.
Martijn Wimmers, die de leiding had, startte alle deelnemers op de eerste tee, op een wijze waar menig starter bij het British Open een puntje aan kan zuigen!

De finale leek wel een wedstrijd jong-oud, waarbij de jeugd dit jaar de overwinning behaalde.
Bij de dames versloeg Juno Berveling Mirella van Iperen, de kampioene van het vorig jaar. Maar wel nadat ze daarvoor Josta Losecaat Vermeer had verslagen. Josta had haar enkele weken geleden begeleid om wat meer op haar course management te letten. Dat brak Josta nu dus blijkbaar op.
Nadat bij de mannen oude favorieten al gesneuveld waren lag de weg open voor Jurre van der Lende en Erik Hertzberger. Op hole 16 verdwenen wat ballen in de waterhindernis en van Erik net een meer dan van Jurre en dat bleek voor de strijd net fataal.

Klik voor alle resultaten op het schema van zowel dames als de heren