Zaterdag 29 oktober is de jaarlijkse wedstrijd van het bestuur met de commissies gespeeld. Doel is de commissies even in het zonnetje te zetten. Onze home-meeuw keek toe en zag dat het goed was.

De wedstrijd was uiterst geanimeerd met aangeklede borrel na, aangeboden door het bestuur. Het weer was zomers met nauwelijks wind. Later trok er mist op en dat gaf aanleiding tot een mooi plaatje.

De eerste prijs werd glorieus gewonnen door Sandra Spoon met 40 Stableford punten. Helaas voor haar was de wedstrijd niet qualifying en gebeurde er niets met haar handicap, maar haar tijd komt nog wel!
Tweede was Danny de Klerk en derde Tjalling Nuis, die als baancommissielid zijn zwanezang zong, want hij gaat ons helaas verlaten.

1e prijs Sandra Spoon

Bestuur-vs-commissie-2

2e prijs Danny de Klerk

Bestuur-vs-commissies-3

3e prijs Tjalling Nuis

Bestuur--vs-commissies-4

Gewoon omdat hij zo mooi is.

Bestuur-vs-commissies