De Sinterklaaswedstrijd is weer gespeeld door de jeugdleden en hun begeleiders. Na de stormachtige 9-holes-wedstrijd van vorige week, waar ook een aantal jeugdleden aan meededen, was deze wedstrijd een eitje. Blauwe lucht, droog en weinig wind! Het veld bestond uit 6 flights van 4 en we speelden een Texas Scramble van oranje zodat iedereen mee kon doen.
De Sint en zijn makkers lieten zich dit jaar niet zien, maar bij terugkomst in de clubroom lagen er pepernoten en mandarijnen! Scores werden geteld, Sinterklaasliederen gezongen en de prijzen uitgereikt. De wedstrijd werd gewonnen door de flight Jesper, Sander, Juno en Roos. Helaas moest Roos bij de prijsuitreiking verstek laten gaan, zodat de gigantische wisselbeker voor haar flightgenoten met moeite te tillen was... (zie foto)

Sinterklaaswedstrijd-2016-2

Sinterklaaswedstrijf-2016-3