Woensdag 14 december 2016 werd traditioneel het golfjaar 2016 van de "Woensdagheren" afgesloten met een vossenjacht gevolgd door een boerenkoolmaaltijd.
Tijdens de wedstrijd, gespeeld onder prima weersomstandigheden, werd door Etiënne gezorgd voor heerlijke oliebollen en Glühwein.
Na afloop werden de prijswinnaars van de verschillende interne competities bekend gemaakt en de daarbij behorende trofeeën uitgereikt. (zie foto)
Voor de interne "Matchplay"-competitie werd voor het eerst de "Ad Jongepier Matchplay Trofee" uitgereikt door de echtgenote van wijlen Ad Jongepier. Deze trofee draagt de naam van Ad als eerbetoon voor zijn jarenlange inzet voor de Herencommissie. (zie foto)
De vossenjacht werd gewonnen door de flight met Jan Kiewiet, Danny de Klerk, Erik Steunenberg en Jaap Ventevogel met een prachtige score van 13 onder de baan.
Namens de Herencommissie.
René Dooper