Afgelopen vrijdag hebben we voor de laatste keer bridge gespeeld op de club voorafgegaan met een 9 holes wedstrijd en een gezamenlijke maaltijd.

We kunnen terugblikken op een zeer succesvol jaar met als hoogtepunt een avond met 22 paren!
Nu waren er 18 paren en Martin en Ellie Bronkhorst hebben gewonnen met 61,20% op de voet gevolgd door Guido de Haes en José van de Poel, die voor de gelegenheid met elkaar speelden. Zij hadden 60,42 %.
Er wordt nog naarstig gezocht om voor een redelijke prijs aan modernere scorekastjes te komen, zodat we altijd kunnen zien hoe de spellen daar voor gespeeld zijn.

Voor wat betreft de golf heeft Willem van de Woestijne met 17 punten gewonnen, omdat hij de laatste 6 holes beter speelden dan twee anderen, die ook 17 punten hadden. Te weten Frits de Schipper en Leny de Schipper (die niet samen speelden!).

Bridge-slotdag-1

Bridge-slotdag-3