Op zondag 26 augustus werd de Mevr. Heyse–Tak Wisselbeker gespeeld.

Als opfrisser: op 5 juli 1914 sloeg mevrouw Heyse-Tak de eerste bal op de Domburgsche Golflinks en verrichte daarmee de officiële opening van de baan. In 1957 werd zij tot erelid benoemd voor haar grote betrokkenheid en inspanningen ten bate van de club. De familie heeft ter ere van haar deze Heyse-Tak wisselbeker aangeboden en er wordt sinds 1958, DIT JAAR DUS 60 JAAR GELEDEN, om gespeeld.

Het format is een Medal vlaggenwedstrijd. Het deelnemers veld was niet groot maar wel erg gezellig. Ondanks alle slechte voorspellingen was het keurig Domburgs weer met redelijk wat wind, af en toe een mager zonnetje en op het laatst een paar spetters.

De winnaar, Guido de Haes, bracht de vlag tot op de green van de 18e en zeker 5 meter dichter bij dan de runner up Harry Witsiers.

Tom van de Poel lag als derde op pitching afstand voor de green.

Een geslaagde middag en hopelijk volgend jaar wat meer deelnemers.

Heyse Tak 2

Heyse Tak 3