Golfbaan van het jaar: Domburgsche Golfclub!!!
 
Donderdagavond 13 december werden in Huis ter Duin te Noordwijk de Nederlandse Golfawards uitgereikt door de KNGF (de Koninklijke Nederlandse Golffederatie), de NVG (de Nederlandse Vereniging van Golfaccomodaties) en PGA Nederland (Professional Golfers Associatie Holland).
 

Er zijn awards voor de beste golfer en golfster van het jaar, het grootste aankomend talent, de beste greenkeeper en de beste baan.

De beste baan is dit jaar de Domburgsche Golfclub, een van de oudste clubs van het land op een baan die nog steeds een omweg waard is.

De verkiezing is gedaan op basis van de waardering van eigen leden van een groot aantal banen. Hierbij tellen het zwaarst de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de baan, het verenigingsleven en de value for money van het lidmaatschap.

De Domburgsche Golfclub liet over het hele jaar de hoogste NPS-score zien en wordt van alle deelnemende clubs en banen die gebruikmaken van het programma Players 1st het beste gewaardeerd door leden en nieuwe golfers. De net promoter score (NPS) is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Met de invoering van de enquêtetool van Players 1st en door structureel golfers bij het beleid van de baan en club te betrekken, is een belangrijke stap gezet in het klantvriendelijker maken van de golfbranche.

Voor een overzicht van alle Golf Awards 2018 zie: deze link

Voor een video over de Golf Award 2018 van de Domburgsche golfclub:

 

Bijgevoegd nog enkele foto's van de uitreiking

Golfaward 10

Golfaward 11

Goflaward 12