Lente in februari, er kon bijna geen mooiere dag gekozen zijn voor een wedstrijd voor deelnemers aan de competitie.

De dag ging vooraf met een multiple choice test voor alle  deelnemers. Harry Witsiers en Yolanda de Haes hadden met gebruik van het televisiescherm een mooie quiz van de NGF betreffende vragen over de nieuwe regels en dan speciaal de consequenties daarvan voor matchplay.

Daarna ging eenieder naar de hem toegewezen tee om 18 holes Stableford te spelen. Voor de teamprijs golden de beste 3 scores van een team.

Er werd goed gespeeld en liefst 16 van de 38 scores waren 30 punten of meer en 5 met 36 punten of meer!

De beste score was van Henk Vos met 41 punten, op de voet gevolgd door Harry Witsiers met 40 punten. De 38 punten van Ko de Herder en Steven Molkenboer mochten er ook wel wezen.

De teamprijs was voor het team van Henk Vos. Pikant detail was de uitslag van de regel- en handicapcommissie van de quiz: van het team van Henk Vos was niemand geslaagd voor de quiz (16 van de 20 vragen goed). Het beste scoorde het team van Yolanda de Haes met 4 van de 5 geslaagd (Yolanda telde uiteraard niet mee).

Last but not least: René Dooper maakte een Hole-in-One op hole 12!

WedstridCompetitie 3

WedstrijdCompetitie 2