Op 6 juli werd uitbundig het 21e lustrum van de Domburgsche Golfclub gevierd. Het clubhuis was versierd met bloemen en ballonnen en er was een groot aantal deelnemers voor de Cross Countrywedstrijd. Ter verwelkoming was er een muzikale omlijsting van Brassband “de deurdouwers” op de fairway bij het clubhuis.

Na een door SEC perfect verzorgde brunch gingen de spelers naar de voor hen gereserveerde tees. Het was overigens voor sommigen nog niet direct duidelijk dat de indeling bij de Cross Country toch ietwat verschilt van de normale situatie.

De Cross Countrywedstrijd, gespeeld onder ideale omstandigheden, bracht op sommige holes grote uitdagingen met zich mee.
De uitslag van de wedstrijd:

1. Team Sandie Broedelet
  2. Team Willen van Kooten
  3. Team Anne Mast

Er wachtte een aangeklede borrel op de spelers na afloop van de wedstrijd.

Na de prijsuitreiking werd door de voorzitter en het oudst aanwezige lid Koos Drost de volledig gerestaureerde houten bank, die voorheen op het terras van het oude clubhuis stond, onthuld.

De lustrum commissie bestaande uit Ditty, Bollie, Henk en Maurice werd bedankt door de voorzitter en in de bloemetjes gezet.

Lustrum 2

Lustrum 4