Ondanks de uitzonderlijke warmte op de voorafgaand dag van de Van Citters Wisselbeker, bleven er per saldo nog 58 deelnemers voor die wedstrijd over.

De omstandigheden waren eigenlijk ideaal met in de ochtend reeds een ruimende wind van Oost naar West en dat zorgde voor een prettige temperatuur van plm 26 graden C.

De wedstrijd verliep vlot, mede dankzij het op tijd starten ervan door Henk Vos en in de middag door ondergetekende.

Yolanda de Haes mocht met een prachtige score van 66 slagen (4 onder de baan en in Stableford punten 41!) de de wisselbeker door Annette van Citters in ontvangst nemen. Erik Hertzberger scoorde 68  slagen en won de tweede prijs. Rogier van Spaendonck met 70 de derde, evenals Oscar Nettle, Carien Pot en Cora van Doorn. Er werden 8 'two's' gescored, een groot aantal Birdies en een paar Bull's Eyes.

De baan lag er, ondanks de droogte, prachtig bij dankzij het professionele werk van Arjen Bosschaert en zijn team.

De dames van SEC bleken goed opgewassen tegen het vullen van alle glazen a.g.v. het rondje door de winnares Yolanda.

Al met al een zeer geslaagde dag.

Citters 2

Citters 3