Zaterdag 28 september werden de Zeeuwse Strokeplay kampioenschappen gespeeld op de Goese Golf. Met deelnemers van de Woeste Kop, de Zeeuwsche, Grevelingenhout, Reymerswael, de Brugse Vaart, de Goese Golf en de Domburgsche was het een vol veld met 22 heren en 18 dames die streden om de Zeeuwse Strokeplay Bokaal. De winnaars, Hannah Korsmit en Bas Post, zijn afkomstig van Grevelingenhout en hebben het geweldig gedaan. De spelers van Domburg konden niet op tegen deze lage handicappers.  

De DGC werd dit jaar vertegenwoordigd door Oscar Netl, Marc Bakker, Jacco Duvekot en de dames Linda Cheuk-A-Lam en Pollien van der Werff. Regen en wind waren tijdens de ochtendwedstrijd ruim aanwezig, maar gelukkig verliep de middag droog, zonnig en met een lekker windje zodat de scores verbeterd konden worden. Er werd in flights van twee gespeeld en er kon vlot doorgelopen worden.
De baan van Goes lag er prachtig bij en de greens waren uitstekend! De bosschages zijn een stukje vriendelijker dan een aantal jaar geleden en het was heerlijk spelen op de brede fairways. De dag was verder prima georganiseerd en alles liep op rolletjes, kortom een heel geslaagde dag.

Bij de heren eindigde Oscar Netl op de 10e plaats en bij de dames Pollien op de 9de plaats. Volgend jaar worden de kampioenschappen in Zeeuws Vlaanderen door de Woeste Kop georganiseerd. 

ZeeuwseKamp 2

ZeeuwseKamp 3

ZeeuwseKamp 4