Traditie getrouw werd op de eerste dag van het nieuwe jaar de Nieuwjaars Wedstrijd gespeeld. Dit is een 9- holes, 4 stokken wedstrijd (3 stokken + putter.)

Met maar liefst 44 deelnemers dit jaar mag je wel stellen dat het een wedstrijd is die in de smaak valt. Het was ook prima weer om golfend uit te waaien na alle eindejaars vieringen….

Winnaar was Gabrëlle Bertels met 22 punten op de tweede respectievelijk derde plaats gevolgd door Erna van der Burg en Harry Witsiers met beiden 18 punten.

Tijdens de druk bezochte Nieuwjaars receptie werden ook de Golfer en Golfster van het Jaar bekend gemaakt. Heine van der Lende en Pollien van der Werff mochten de prijs in ontvangst nemen en hun namen zullen worden bijgeschreven op het bord.

Chris Schreijenberg heeft de Haagsche Ooievaar op overtuigende wijze gewonnen van een veld met 43 deelnemers. In de finale versloeg hij uiteindelijk Sandie Broedelet met 3/2.

Proficiat allen! De beste wensen voor 2020 en veel golfplezier.

NieuwjaarsWedstrijd 2

NieuwjaarsWedstrijd 3