Het hing er maar om of de Hesselink-Mondria wisselbeker wedstrijd van zondag 1 maart zou kunnen doorgaan, want de teller bleef erg lang op 13 deelnemers steken.

De zoon van mevrouw Hesselink, Bas, werd gevraagd om eventueel de beker uit te reiken. Dat wilde hij met alle plezier doen. Even later meldde hij dat hij met zoon Allard en Jaap Alberse (een vriend van Allard) wilde meespelen, waardoor het aantal boven de kritische grens van 15 uitkwam. Toen Katja zich op zaterdag ook nog aanmeldde, werd door Sandie, Maurice èn stagiair Michiel Roos een zucht van verlichting geslaakt.

Hoewel het weer niet echt vriendelijk meewerkte (zuid 6, 5 gr C, pittige buien) heeft het deelnemersveld zich kranig geweerd (géén NR’s, maar wèl koude vingers en rode neuzen!) De beste nettoscore werd door Edske van der Lende behaald met 74 slagen, gevolgd door Jurrien met 76, Katja idem en Harrie Witsiers met ook 76. Hans Wijers was een follow-up met 77 slagen. De gemiddelde bruto score bedroeg 100.

Bas Hesselink, die de beker uitreikte met een door hem meegenomen grote bos ruikers en meer goodies voor de winnares, haalde herinneringen op aan zijn moeder die de beker lang geleden had uitgeloofd.

En tenslotte werden we door Edske getrakteerd op een welkome versnapering.

Hesselink Mondria 2

Hesselink Mondria 3