De eerste wedstrijd na de Corona sluiting maar alles zat ook mee… Heerlijk weer, goede sfeer, lekker buiten zitten. Bijna een ouderwets clubgevoel…

De winnaar van deze wedstijd leek aanvankelijk uit een van de eerste 2 flights te komen maar… de staart was sterk en Gabriëlle Bertels, één flight voor het einde, kwam met de beste score (36 stbf) binnen. Marc Bakker eindigde als 2e met 35 punten en Hanneke Bommeljé, met 34 punten, eindigde als 3e. Er waren maar liefst 8 birdie’s en 4 two’s.

Volgende week is er weer een nationale persconferentie over de (on)mogelijkheden na 1 juli. Hopelijk was deze rustige start het begin van een snel herstel naar een normaal vervolg van het wedstrijd seizoen 2020 op de Domburgsche.

maadbekerJuni 2

maandbekerJuni 3