Op 29 augustus 2020 werd “de Wedstrijd van het jaar” gespeeld: het Club Kampioenschap Strokeplay en de Alliance Beker.

36 Holes strokeplay zonder handicap verrekening voor de Clubkampioenschappen en mét handicap verrekening voor de Alliance Beker.

Ondanks de slechte weersverwachtingen hadden zich toch 25 leden ingeschreven. Echte helden die door weer en wind ten strijde trokken voor de eeuwige roem en een mooie beker. Ja, zelfs ook trouwe supporters en familieleden kwamen de deelnemers “aanmoedigen”.

De winnaar bij de heren is dit jaar wederom Erik Hertzberger geworden met een score van 159 slagen. Runner-up was Marc Bakker met 161 strokes. Bij de dames mag Hanneke Bommeljé zich dit jaar clubkampioen noemen (169 slagen) en Pollien van der Werff is de runner-up bij de dames met 192 slagen.

De Alliance Beker werd gewonnen door Marc Bakker met een netto score van 149 slagen.

Moe gestreden maar voldaan werden de helden van 2 maal 18 holes strokeplay door onze voorzitter toegesproken. Hij prees de deelnemers en de winnaars, deelde lof uit aan de baan- en wedstrijdcommissie en dankte Sabine en Anita voor hun goede zorgen. En ter vervolmaking van de feestvreugde bood hij alle aanwezigen een drankje en een bitterbal aan. Ook de drie winnaars spraken hun dank uit en boden ook nog een drankje aan.

Kortom een top dag, zeker voor de echte golfers!

Namens de wedstrijdcommissie,

Michiel Roos