Een onderlinge wedstrijd op de golfclub behoort tot de zeer weinige amateur sporten die ten tijde van de partiele lockdown nog toegestaan zijn. Wellicht dat vandaar er veel inschrijvingen waren: 51, sinds de registratie in E-Golf nog nooit zoveel! Er waren 2 startseries nodig en de ochtend starters konden profiteren van een droge rondgang, ’s middags was dat niet het geval. Veel paraplu’s waren zichtbaar. Toch wist geen enkele ochtend starter een prijs te winnen.

Edske v.d. Lende won met 34 punten, tweede werd Anne Mast met 33, derde Sandie Broedelet, ook 33. Ernst v.d. Hoop, vierde met 32, net zoveel als Agaath Joosse. Er viel 1 two te noteren: Erik Steunenberg.

De prijsuitreiking was prozaïsch, maar wel mogelijk: omdat de winnares in de laatste flight speelde was zij nog aanwezig toen de uitslag vastgesteld werd.
Alle andere prijzen kunnen op het secretariaat worden opgehaald.
Dat is wel iets voor volgende wedstrijden: deel de winnaar(s)  in late flights in, dan is er een volledige prijsuitreiking mogelijk.

Winnaar 18 10 2020