25 oktober 2020, Hertftsblad, een Medal wedstrijd ingesteld door het bestuur van de Domburgsche GC en gespeeld sinds 1975.

Bovenstaande foto laat zien dat hij een aantal keer niet door is gegaan, waarschijnlijk door heftige weersvoorspellingen en derhalve te weinig deelnemers.

Ook van de voorspellingen voor de dag van vandaag werd een mens niet vrolijk maar gelukkig waren er 29 dapperen die zich hierdoor niet lieten intimideren. En gelijk kregen ze, al waren de rollende wolken partijen op een gegeven moment best indrukwekkend…..

Met een score van 71 netto zal achter 2020 de naam van Danny de Klerk worden gegraveerd. Goed gespeeld hoor en jammer dat je de felicitaties en applaus niet fysiek in ontvangst kunt nemen Danny maar bij deze👏🏻.!

Oscar Nettl, Hans Wijers en Fons Thijssen werden respectievelijk 2, 3 en 4. De prijzen liggen bij het secretariaat klaar. Oscar Nettl had de beste Bruto Score. Oscar maar ook Agaath Joosse en Fons Thijssen vallen in de prijzen met een Two! (ook af te halen bij het secretariaat).

Het zijn gekke tijden maar gelukkig kunnen we nog spelen. Blijf gezond en tot een volgend keer.

Herfstblad 2020