Een frisse en zonnige dag van de arbeid op de Domburgsche met 24 nieuwe leden, 3 commissie leden en 6 bestuursleden die de degens kruisten met elkaar in een Texas-scramble wedstrijd, met 9 teams.
Tegelijkertijd was er ook een zeer ingewikkelde kennis-quiz die tot onze grote verbazing door alle teams uitzonderlijk goed werd beantwoord.

Er werd gestart om 1100 uur en vervolgens werd om de beste stableford score over 9 holes gespeeld. Voor onderweg was er een voedzaam lunchpakket samengesteld.

Het werd een inspannend geheel; blijkens de meer dan 2 uur die gemiddeld over de 9 holes werd gespeeld.

Op het terras, na de wedstrijd, werden ervaringen uitgewisseld door de spelers en de kaarten ingevuld en… werden er drankjes genuttigd; vandaag mocht dat weer even sinds lange tijd.
Appelflappen, zo bleek, zijn lekker bij alle soorten drank!!

De scores waren goed tot zeer goed:
de laagste score was 17 punten en de beste score van nota bene 3 teams was 25 punten. Jawel dat is dus 7 slagen beter dan de par!!!
Talenten te over blijkt wel bij de nieuwe leden.

Alle deelnemers gingen tevreden en gelaafd naar huis met een leuke herinnering aan deze mooie dag, Met wat goede wil kan dat ook in Corona tijd.
Met dank aan de wedstrijdleiding en niet te vergeten het secretariaat ( ja ook op zaterdag) en de horeca.

Flight Yolanda

Flight Pollien