Anticiperend op de aankondiging van versoepelingen bij de persconferentie, besloot de wedstrijdleiding afgelopen vrijdagmiddag om toch maar een indeling op basis van flights van drie te maken. Dat pakte gelukkig goed uit en maakte daarmee de organisatie een stuk makkelijker. Na wat late afmeldingen waren er uiteindelijke 32 deelnemers aan deze maandbeker. Regen was voorspeld in de ochtend, maar het bleef uiteindelijk slechts bij een korte maar felle bui, wat niet echt een belemmering opleverde voor het spel.

Benoemenswaardig was dat Heine van der Lende een Eagle score op hole 18 en daardoor in aanmerking kwam voor de ballen van de two’s.
Winnaar van de maandbeker zat in de wedstrijdleiding. Erik Steunenberg behaalde met 39 punten de overwinning gevolgd door Sandra Spoon (37 punten) en Robin Dek eveneens met 37 punten op de derde plaats.
Een officiele prijsuitreiking zat er deze keer helaas nog niet in, maar wij hopen dat dit in de komende maanden weer mogelijk zal zijn.

Met vriendelijke groet
Erik Steunenberg en Marco van Der Werff