Op 20 april vierden we de verjaardag van Jan Kiewiet. En het was niet zo maar een jaardag, het was zijn 85ste verjaardag.

Na de herenochtend wedstrijd, werd Jan met de handicart gereden naar het bekendste poortje van de Domburg, het “Poortje van Steijn”.

Vele leden hadden zich daar verzamelt, de voorzitter sprak de jubilaris toe en complimenteerde hem met zijn jeugdige uitstraling en zijn fysieke en mentale conditie: een voorbeeld voor ons allen. Vervolgens schroefde Jan het naamplaatje op het poortje en mocht hij, met de vlag van de Domburgsche om zijn schouders, door het poortje lopen.

Met een borrel in de hand werd de jubilaris toegezongen. Iedereen spoedde zich weer naar het clubhuis waar de bitterballen klaarstonden en nogmaals getoast werd op de jarige.

Jan Kiewiet 2

Jan Kiewiet