Nieuwe ballenautomaat : ballenkaarten verlopen!!!

Het is zo ver! Er komt op de driving range een nieuwe ballenautomaat. Deze is groter en krijgt een ander betaalsysteem. De huidige papieren ballenkaarten gaan er uit. Na plaatsing zijn er alleen nog contactloze manieren van betalen. Dat kan dan op drie manieren:
- Via een reguliere betaalpas waarmee contactloos betalen mogelijk is
- Via de wallet (elektronische portemonnee) die leden binnenkort kunnen gaan vullen
- Via een gegeven QR code
Met deze vernieuwing zetten we een grote stap richting meer gemak voor leden en gasten om te gaan oefenen op de driving range. Niemand hoeft eerst nog naar de clubroom voor een kaart. Ook gasten kunnen via deze weg gemakkelijker terecht. De dagkaart voor de driving range zal hiermee ook vervallen. De toegang tot de driving range wordt verdisconteerd in de ballenprijs voor gasten.
Zodra de datum bekend is zal er weer gecommuniceerd worden. Streven is dat het apparaat de eerste week van oktober geleverd is.

Wat te doen met uw huidige kaartenvoorraad?

Oefenen de komende weken is het motto! In principe zijn de ballenkaarten na de introductie van de nieuwe ballenautomaat niet meer geldig. Heeft u hier vragen over stuur die dan per mail naar het secretariaat van onze club: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over hoe de ballenautomaat gaat werken volgt binnenkort meer informatie.

ballenautomaat