Welkom op de Domburgsche

Golf links sinds 1914

Hartelijk welkom op de Domburgsche Golfclub. In 1914 werden de Domburgse Golf-links geopend. In de tweede wereldoorlog heeft de baan erg te lijden gehad van de oorlogshandelingen. De vele bomkraters van toen vormen nu als grasbunkers een karakteristiek onderdeel van de baan. Vanaf de eerste tee heeft u een prachtig uitzicht over Walcheren en de Noordzee. De Domburgsche is de enige echte "links" baan van Nederland en is in diverse golfbladen geroemd als een van de mooiste 9-holes banen van het land. De Domburgsche kent geen starttijden, voor de regels om te spelen zie de beschikbaarheid van de baan.

Openingstijden

• Tijdens wintertijd zijn de clubroom en de kleedkamers geopend van 09.00-17.00 uur.
  • Tijdens zomertijd zijn de clubroom en de kleedkamers geopend van 09.00-19.00 uur.

De Domburgsche beschikt over uitstekende horeca faciliteiten en een bescheiden pro shop. Wij wensen u veel plezier voor, tijdens en na uw ronde.