Clubroom en horeca

Het begin en einde van uw golfronde

Het clubhuis ontvangt spelende leden en gasten gaarne voor aanvang en na afloop van hun ronde. Maar u bent er natuurlijk ook welkom voor een drankje en een hapje, of om rustig de krant of een tijdschrift te lezen. De grote ramen bieden een fraai uitzicht op de negende/achttiende hole, en bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het uitgebreide terras. Binnen is er ruime zitgelegenheid, o.a. met enkele prettige fauteuils. Daarnaast kunt u op een groot televisiescherm golftoernooien volgen.

Greenfeespelers kunnen aan de bar hun greenfee afrekenen en hun scorekaart meenemen. Op tijden dat de clubroom nog gesloten is, dienen greenfeespelers hun pasje achter te laten in de box bij de voordeur. Kaarten voor de drivingrange zijn eveneens aan de bar verkrijgbaar.

De clubroom is 's zomers geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur en 's winters van 09.00 uur tot 17.00 uur. Er is een uitgebreide lunchkaart, diverse borrelhapjes en ook de mogelijkheid om te dineren. Mocht u s avonds willen blijven eten, geef dit dan voor uw ronde aan. Uiteraard kunt in de clubroom ook terecht voor snacks, sandwiches en drankjes. Informeer voor de mogelijkheden van catering en buffetten bij de beheerder, Etienne Minnaert. (Cuisine Etienne: http://www.cuisine-etienne.nl/)

De clubroom is bereikbaar onder telefoonnummer 0118 - 58 61 07 of 06 53 33 15 59. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.