Clubroom en horeca
Het begin en einde van uw golfronde
Huisgemaakte Roomboter Amandel Staaf
Vanaf 8 november 2023 verkrijgbaar en dagvers te bestellen bij de horeca.
Prijs per stuk € 6.95
Prijs per 10 stuks € 6.50
Prijs per 50 stuks of meer € 6.00
In de maand november
Biefstuk van de haas 200 gram voor maar € 25,00
Arrangementen
Arrangementen | Laagseizoen | Middenseizoen | Hoogseizoen |
---|---|---|---|
18-holes Golf & Lunch (tussen 12.00 - 14.00 uur) | € 65,00 | € 70,50 | € 75,00 |
9-holes Golf & Lunch (tussen 12.00 - 14.00 uur) | € 49,00 | € 51,50 | € 53,50 |
18-holes Golf & dagschotel (vlees, vis of vega) | € 70,50 | € 76,00 | € 80,50 |
9-holes Golf & dagschotel (vlees, vis of vega) | € 54,50 | € 57,00 | € 59,00 |
18-holes Golf & 3 gangendiner (vlees, vis of vega) | € 84,50 | € 90,00 | € 94,50 |
9-holes Golf & 3 gangendiner (vlees, vis of vega) | € 68,50 | € 71,00 | € 73,00 |
Laagseizoen: januari, februari, november, december |
|||
Alle arrangementen inclusief ontvangst met koffie! |
Reserveren
Voor lunch, diner en arrangementen kunt u nadat u een starttijd gereserveerd heeft contact opnemen met de horeca.
De clubroom is bereikbaar onder telefoonnummer 0118 - 58 61 07.
Voor meer informatie: horeca@domburgschegolfclub.nl