Clubroom en horeca 

Het begin en einde van uw golfronde 

Huisgemaakte Roomboter Amandel Staaf
Vanaf 8 november 2023 verkrijgbaar en dagvers te bestellen bij de horeca. 

Prijs per stuk € 6.95
Prijs per 10 stuks € 6.50
Prijs per 50 stuks of meer € 6.00 

plaatje banketstaaf

Heerlijke huisgemaakte soepen

Maandmenu november 2023

Wildmenu 2023

In de maand november
Biefstuk van de haas 200 gram voor maar € 25,00

Biefstuk van de haas 

Arrangementen

Arrangementen                                     LaagseizoenMiddenseizoen Hoogseizoen
18-holes Golf & Lunch (tussen 12.00 - 14.00 uur)    € 65,00 € 70,50 € 75,00
  9-holes Golf & Lunch (tussen 12.00 - 14.00 uur) € 49,00 € 51,50 € 53,50
       
18-holes Golf & dagschotel (vlees, vis of vega) € 70,50 € 76,00 € 80,50
  9-holes Golf & dagschotel (vlees, vis of vega) € 54,50 € 57,00 € 59,00
       
18-holes Golf & 3 gangendiner (vlees, vis of vega) € 84,50 € 90,00 € 94,50
  9-holes Golf & 3 gangendiner (vlees, vis of vega) € 68,50 € 71,00 € 73,00

Laagseizoen:       januari, februari, november, december
Middenseizoen:  maart, april, mei, oktober
Hoogseizoen:      juni, juli, augustus, september

Alle arrangementen inclusief ontvangst met koffie!

 

Reserveren

Voor lunch, diner en arrangementen kunt u nadat u een starttijd gereserveerd heeft contact opnemen met de horeca.

De clubroom is bereikbaar onder telefoonnummer 0118 - 58 61 07.

Voor meer informatie: horeca@domburgschegolfclub.nl