Clubroom en horeca

Het begin en einde van uw golfronde

Het clubhuis ontvangt spelende leden en gasten gaarne voor aanvang en na afloop van hun ronde. Maar u bent er natuurlijk ook welkom voor een drankje en een hapje, of om rustig de krant of een tijdschrift te lezen. De grote ramen bieden een fraai uitzicht op de negende/achttiende hole, en bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het uitgebreide terras. Binnen is er ruime zitgelegenheid, o.a. met enkele prettige fauteuils. Daarnaast kunt u op een groot televisiescherm golftoernooien volgen.

Gastspelers kunnen aan de bar hun greenfee afrekenen en hun scorekaart meenemen. Op tijden dat de clubroom nog gesloten is, dienen gastspelers hun pasje achter te laten in de box bij de voordeur. Toegangs- en ballenkaarten voor de drivingrange zijn eveneens aan de bar verkrijgbaar.

De clubroom is 's zomers geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur en 's winters van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Er is een uitgebreide lunchkaart, diverse borrelhapjes en ook de mogelijkheid om te dineren. De koks in de keuken staan te popelen om de lekkerste gerechten voor u te bereiden! Verse ingrediënten staan centraal in onze gerechten en worden met passie voor u bereid. Mocht u 's avonds willen blijven eten, geef dit dan voor uw ronde aan. Uiteraard kunt u in de clubroom ook terecht voor snacks, sandwiches en drankjes.

Van woensdag tot en met zondag gaan we de gastspelers extra in de watten leggen! Wij bieden dan in combinatie met een greenfee voor 18 holes de volgende arrangementen aan:

ARRANGEMENT 1

Greenfee inclusief het hoofdgerecht van de dag: € 57,50 / €67,50

ARRANGEMENT 2

Greenfee inclusief een twee-gangenmenu:  € 65,00 / € 75,00

ARRANGEMENT 3

Greenfee inclusief een drie-gangenmenu:  € 72,50 / € 82,50

Op maandag en dinsdag alleen voor groepen vanaf 10 personen (op aanvraag).

Per arrangement gelden de eerstgenoemde prijzen voor maandag t/m zaterdag, niet in juli en augustus, de laatstgenoemde op zon- en feestdagen en in juli en augustus.

DOMBURGSCHE DONDERDAG (alleen tijdens de zomermaanden)

9-holes greenfee inclusief maaltijd:  € 40,00

Zie ook de menukaart:

Lunchen op de Domburgsche Golf

Diner
Dineren op de Domburgsche Golf

De clubroom is bereikbaar onder telefoonnummer 0118 - 58 61 07 Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.