Clubroom en horeca

golfweek menu

Het begin en einde van uw golfronde

Het clubhuis ontvangt spelende leden en gasten gaarne voor aanvang en na afloop van hun ronde. Maar u bent er natuurlijk ook welkom voor een drankje en een hapje, of om rustig de krant of een tijdschrift te lezen. De grote ramen bieden een fraai uitzicht op de negende/achttiende hole, en bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het uitgebreide terras. Binnen is er ruime zitgelegenheid, o.a. met enkele prettige fauteuils. Daarnaast kunt u op een groot televisiescherm golftoernooien volgen.

Gastspelers kunnen aan de bar hun greenfee afrekenen en hun scorekaart meenemen. Op tijden dat de clubroom nog gesloten is, dienen gastspelers hun pasje achter te laten in de box bij de voordeur. Toegangs- en ballenkaarten voor de drivingrange zijn eveneens aan de bar verkrijgbaar.

De clubroom is 's zomers geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur en 's winters van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Er is een uitgebreide lunchkaart, diverse borrelhapjes en ook de mogelijkheid om te dineren. De koks in de keuken staan te popelen om de lekkerste gerechten voor u te bereiden! Verse ingrediënten staan centraal in onze gerechten en worden met passie voor u bereid. Mocht u 's avonds willen blijven eten, geef dit dan voor uw ronde aan. Uiteraard kunt u in de clubroom ook terecht voor snacks, sandwiches en drankjes.

In de maanden mei tot en met oktober gaan we van woensdag tot en met zondag de gastspelers extra in de watten leggen! Wij bieden dan voor groepen t/m 12 personen in combinatie met een greenfee voor 9 of 18  holes de volgende arrangementen aan:

Arrangement  koffie of thee bij aankomst. 7,00 p.p.  Greenfee: 18 holes € 55/€ 65, 9 holes € 37,50/ €42,50

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee naar keuze met een lekkernij.

Voor op de baan, krijgt u een heerlijk koud flesje water mee.

Arrangement met lunch 19,50 p.p. Greenfee: 18 holes € 50/€ 60, 9 holes € 35/€ 40

Voor op de baan, krijgt u een heerlijk koud flesje water mee.

Na het golfen kunt u genieten van een heerlijke lunch:

Kopje Zeeuwse vissoep of een soepje van geroosterde tomaat.

Gevolgd door een sandwich van Oosterscheldebrood met kaas van Schellach en mosterdmayonaise.

Een kroketje van de "'Ambacht"' uit Oostburg.

Borrel arrangement 14,50 p.p. Greenfee: 18 holes € 55/€ 65, 9 holes € 37,50/ € 42,50

Na het spelen genieten van een heerlijk drankje met een borrelplank.

Gedurende een uur

Arrangement met diner. 39,50 p.p. Greenfee: 18 holes € 50/ € 60, 9 holes € 35/ € 40

Voor op de baan, krijgt u een heerlijk koud flesje water mee.

Bij terugkomst heeft u een keuze uit het volgende menu:

Zeeuwse bouillabaisse met verse rouille en gruère

Carpaccio van gerookte lende, met truffel en verse parmezaan.

Verse slibtong met remoulade  en Franse frietjes

Saté van de haas met kroepoek, atjar en seroendeng

Koffie met een Zeeuwse bonbon

Per arrangement gelden de eerstgenoemde prijzen voor maandag tot en met zaterdag, niet in juli en augustus, de laatstgenoemde op zon- en feestdagen en in juli en augustus. Gelieve voor grotere groepen alsmede voor maandag en dinsdag en de maanden november tot en met april contact met ons op te nemen.

Arrangement inclusief ontvangst - lunch -borrel en diner € 69,50 p.p. Greenfee: 18 holes € 50/ € 60 Greenfee 9 holes € 35/ € 40

Natuurlijk kunt u altijd genieten van onze Zeeuwse MOSSELEN ( wel even reserveren van te voren ) € 21,50 p.p.

DOMBURGSCHE DONDERDAG (alleen tijdens de zomermaanden)                                                  9-holes greenfee inclusief maaltijd: € 40,00

Zie ook de menukaart:

Lunchen op de Domburgsche Golf

Diner
Dineren op de Domburgsche Golf

De clubroom is bereikbaar onder telefoonnummer 0118 - 58 61 07 Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.