Contributies en tarieven in 2020

Jaarlijkse contributie 2020

• Gewone leden ouder dan 25 jaar € 910.
  • Buitenleden ouder dan 25 jaar € 680. (Zij hebben dezelfde speel- en introductierechten als gewone leden, maar wonen buiten Zeeland en zijn daar lid van een erkende golfclub)
  • Mini' s van 4 tot en met 11 jaar € 0. Deelname aan jeugdlessen inbegrepen.
  • Jeugdleden van 12 tot en met 20 jaar € 200. Deelname aan jeugdlessen inbegrepen.
  • Jeugdleden van 21 tot en met 25 jaar € 300. Deelname aan jeugdlessen inbegrepen.
  • Theeleden € 75. Deze leden hebben toegang tot de terreinen en gebouwen van de club maar hebben geen stemrecht of speelrecht. Desgewenst verzorgt de club hun handicapregistratie (+ € 18,50).
  • Voor een lidmaatschap vanaf 1 oktober bedraagt de contributie 1/3 van de jaarcontributie. Opzegging van het lidmaatschap moet plaats vinden vóór 1 december van het lopende jaar.

Entreegeld (eenmalig) 2020

• Gewone leden ouder dan 25 jaar € 250.

• Buitenleden ouder dan 25 jaar € 250.

Kennismakingsabonnement 2020

Het is mogelijk tot het eind van het kalenderjaar een kennismakingsabonnement te kopen voor € 50 per maand. Desgewenst verzorgen wij in deze periode de handicapregistratie tegen betaling van de NGF-bijdrage van € 18,50. Hiervoor krijgt men dezelfde speelrechten als de leden (met uitzondering van deelname aan de clubkampioenschappen). Zij hebben geen recht van introductie en kunnen geen gebruik maken van onze hospitalityregelingen.

NGF-bijdrage 2020

• Gewone leden en buitenleden € 18,50.
  • Gewone leden en buitenleden met een homecourse elders in Nederland € 6.
  • Mini's en jeugdleden tot en met 20 jaar € 9.
  • Mini's en jeugdleden tot en met 20 jaar met een homecourse elders in Nederland € 4,50

Handicapregistratie voor niet-leden 2020

Niet-leden kunnen hun handicapregistratie laten verzorgen door de Domburgsche Golfclub tegen een jaarlijkse vergoeding van € 51.

Catering fee Horeca 2020

Vanaf 1 januari 2020 komt de cateringfee te vervallen. Leden kunnen zelf hun rekening bij de horeca opwaarderen.