De maandbeker van september hebben we met 42 deelnemers gespeeld op een heerlijke nazomerdag. Zon, lekkere temperatuur, een goed Domburgsch briesje en een baan in prima conditie vormden samen de omstandigheden voor goede scores.

De winnaar was Rogier van Spaendonck met 38 stableford punten! Een mooie prestatie waarmee hij, zo bleek uit zijn speech naderhand, een belangrijk persoonlijk doel voor 2020 heeft gehaald: het winnen van een wedstrijd. Gefeliciteerd Rogier! Danny de Klerk werd goede tweede met 37 punten, op de voet gevolgd door Carlijn Reddingius met 36 punten en Marc Bakker en Monica Hampshire, die allebei 35 punten wisten te halen.

Dankzij het prachtige weer konden we na de wedstrijd op het terras een heuse prijsuitreiking houden, afgerond met een drankje van de winnaar.

maandbeker sept 2

maandbeker sept 3