Diverse mogelijkheden

De Domburgsche Golfclub telt ongeveer 375 gewone leden, 50 jeugdleden en 50 theeleden. Daarnaast zijn er ongeveer 160 buitenleden die buiten Zeeland wonen, maar veelal een vakantiewoning in de omgeving van Domburg hebben. Deze bijzondere mix van leden zorgt voor een ongedwongen sfeer. De club werkt niet met starttijden; spelen is op volgorde van aanmelden bij de eerste tee. De vereniging biedt een gevarieerd clubleven rond vele wedstrijden, de jaarlijkse competitie, de dames- en herendagen, de jeugdactiviteiten en andere evenementen zoals de winterse bridge-avonden. Voor beginnende spelers staat een enthousiaste nieuwe leden commissie klaar. Onze leden krijgen daarnaast korting op een 20-tal andere golfbanen in Nederland. De Domburgsche kent verschillende soorten lidmaatschappen: gewoon lid, buitenlid, jeugdlid, theelid. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om via een kennismakingsabonnement eerst een beeld te krijgen van de vereniging en de baan. U kunt hiermee 3, 6 of 9 maanden spelen en aan wedstrijden meedoen op de Domburgsche. Ook kunt u op donderdagavonden van mei tot september meedoen aan de wekelijkse inloopwedstrijd. Kom gerust eens langs of neem contact op met het secretariaat.