Op een tamelijk warme zondagmiddag hebben we met 18 deelnemers gestreden om de wisseltrofee van mw. Heyse-Tak. In de loop van de middag stak er een beetje wind op en raakte het een beetje bewolkt. Al met al was het dus prima weer om te spelen. Dat blijkt ook wel uit de uitslag. Peter Broedelet en Cora van Doorn gingen allebei door naar de 19e hole. Uiteindelijk won Peter, omdat zijn laatste slag op zo'n 6 meter van de vlag eindigde. Gefeliciteerd Peter! De mooie beker werd door Jaap Heyse, kleinzoon van mw. Heyse-Tak uitgereikt. Hij vertelde over het bombardement van 1944. Door de granaatinslagen zijn veel van de bunkers ontstaan. Ook vertelde hij over het eerste clubhuis en over de bunkers, waarvan een enige tijd bewoond werd door de toenmalige pro.
De tweede prijs is dus gegaan naar Cora van Doorn, die deze beker vorig jaar had gewonnen. Haar laatste slag lag ongeveer 19 meter van de vlag op de 19e. De derde prijs is gewonnen door Michiel Vaandrager op een kleine meter van de vlag van de 18e.
Er is een two gemaakt door Hans Wijers. Helaas kon hij niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. Iedere deelnemer die nog bij de prijsuitreiking was en Jaap Heyse kreeg een bal.
Het was een hele leuke wedstrijd. We hopen dat we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen verwelkomen.

IMG 1345

IMG 1350

IMG 1346

IMG 1348